# PROSTORI ZA FREELANCERJE

Delovno mesto je možno najeti za obdobje 1, 3, 6 ali 12 mesecev, odvisno od načrtov podjetnika/podjetja, kdaj bo podjetje potrebovalo lastno pisarno. Najetje delovnega mesta za več kot 12 mesecev ni možno. Freelancerji lahko najamejo prostor za obdobje do enega leta.

Rezervacije za prosto delovno mesto se sprejemajo preko spletnega obrazca. Primernost podjetja se presoja na podlagi opisa poslovne ideje ali prezentacije ideje (10 diapozitivov). Podjetja, ki ustrezajo kriterijem, se uvrstijo na listo Start:up Geek House, glede na hitrost prijave. Prej prijavljena podjetja imajo prednost pri dodeljevanju prostih delovnih mest.

V primeru nespoštovanja formalnih pravil in pravil skupnosti ali neuporabe delovnega mesta, je lahko posamezno delovno mesto odvzeto. Več je opredeljeno v pogodbi, ki jo skleneta lastnik prostora in najemnik delovnega mesta.

POGOJI NAJEMA DELOVNEGA MESTA IN CENIK:

Kdo lahko najame delovno mesto v Start:up Geek House co-working in kakšni so pogoji?

  • Potencialni najemnik mora biti ali malo geek-a ali zelo podjeten (rockstar), inovativen, odprtega uma, deloven in vedno v akciji. Radi imamo ljudi, ki malo govorijo in veliko naredijo.
  • Zahtevana je uporaba delovnega mesta na dnevni ravni. Ne gre za virtualno pisarno. Na posamezno podjetje/ekipo je možnost uporabe največ štirih delovnih mest (seveda so vedno možne izjeme).
  • Podjetja, ki uporabljajo delovna mesta, postanejo člani enega izmed SIOtov v mreži partnerjev iniciative Start:up Slovenija. Zaželeno je sodelovanje v naboru programov iniciative Start:up Slovenija, kot so iTime, izbor start-up podjetja leta Start:up Slovenija, Go:Global ali drugih.
  • Prednost imajo poslovne ideje oziroma podjetja v naslednjih panogah: ICT, Creative Industries, Life Sciences, Clean Tech.

REZERVIRAJ DELOVNO MESTO

Ljubljana
Elvisa Basailović
01 620 34 01

Tehnološki park Ljubljana

Tehnološki park 19

1000 Ljubljana

Kamnik
Matjaž Jug
041 360 399

KIKštarter – Občina Kamnik

Fužine 9

1240 Kamnik

Nova Gorica
Mitja Mikuž
05 393 24 50

Primorski tehnološki park

Mednarodni prehod 6, Vrtojba

5290 Šempeter pri Gorici

Maribor
Urban Lapajne
02 229 42 78

Tovarna podjemov

Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6

2000 Maribor

Murska Sobota
Marjetka Jakob
02 530 82 36

Pomurski tehnološki park

Plese 9a

9000 Murska Sobota

Zagorje ob Savi
Dejan Zupanc
03 56 60 500

Regionalni center za razvoj d.o.o.

Podvine 36

1410 Zagorje ob Savi

Geek House pospeševalnik sofinancirajo: